Löning imorgon!

Jag som var så stolt över min fina månadslön, nu hade jag fått lönebeskedet... Ahhh! Men jag fick ett till lönebesked från vindelns kommun! 2500:- där också, hade glömt att jag ens jobba där förra månaden!!! Så 18000:- denna månad mina vänner :) Då har jag dessutom fått för lite lön, Umeå kommun har glömt att räkna med 2 dagar på matrisen i mars :) I like it! Måste ringa lönetanten!

Idag vaknar vi upp hemma i Tvärålund, var bjudna på middag hos Eriks föräldrar igår så vi valde att sova hemma.. Men vi åker ut till abborrtjärn igen om ett tag, vi har ju maten där :) Tänkte göra en repris av gårdagens lunch... Grilla parisare!


Nu tänkte ja bjussa på lite roliga bilder i jämförande syfte :)

Denna bild är tagen i abborrtjärn, september 2008.

Den här bilden är tagen i helgen, på exakt samma bro. :) Lite större, men med samma sittstil. Läckert!


Den här bilden är också från september förra året...

Haha, som ni ser så har han växt....

Helgplaner

I helgen dissar vi alla fester (personalfest och typ "släktfest") för att ha en mysig helg i en stuga vid abborrtjärn... Vi har varit där ikväll och slagit på element och ordnat lite ved. Rambo har sprungit omkring och hittat massa älgben att gnaga på.. När vi skulle fara hem såg vi två svanar flyga ner mot tjärnen, å Rambo sprang efter... Han sprang rätt länge runt på tjärnen för att jaga pippifåglarna som flög i cirklar haha... Vilken jakthund :) Han blev av med lite energi iallafall :)

Nu sitter vi och tittar på Så ska det låta! Har planerat maten för helgen, blir bara grillat till lunch och middag :) På fredag kommer Linda och Peder dit och ska grilla med oss och ta ett par glas vin. Ska bli riktigt trevligt, vi ska ta med lite roliga sällskapsspel.. Då ska jag utklassa alla  ;)

Erik slutar tidigt imorgon, plus att han får lön, så han åkte på att handla i vindeln. hehe... Jag får min efterlängtade slant på måndag... Då ska vi leta nya sommardäck. Eller, nya och nya, begagnade hade jag tänkt mig...

Nä, nu stänger vi datorn för kvällen! God natt!

Mera Gina

Ja, måste tillägga en sak bara.
Vilken söt balklänning detta hade varit! Ingen som ska på bal? :)


drömmer

Jag sitter oh fantiserar om vad man skulle köpa om man hade några tusen över på kontot!
Hittade en kul klänning på ginatricot.se som jag kan tänka mig i sommar... Om den nu finns kvar när jag får lön!




Like it a lot.

Jag kan ju tipsa min syster om att kjolen och klänningen hon ville ha, som var slut i affären, säljs på hemsidan :)

Hittade även tuffa stringisar! String är väl något jag slutat köpa, men ett par sådana här är ett måste... Finns i svart också  :)

vårstädning

Nu är våren officiellt här. Har varit riktigt varmt ute idag,  så vi packade bullens pilsnerkorv och tog en promenad till Eriks föräldrar för att mysa i värmen. Erik grävde fram grillstället och tog fram renskinnen... Ahhhh.. Jag är lite röd om näsa och kinder, vilket tyder på en kanondag:)
Jag blev riktigt vårstädsugen när jag vaknade med solen i sovrummet, så vi har börjat lite smått att städa förråd och lägga undan vinterkläder. I Eriks jaktskrubb hittade vi mina älskade gympadojor! Som jag har letat... !
Jag tror vi fortsätter med all finstädning i veckan... :)

Om en timme ska vi träffa ett helt gäng nere vid storsjön, där vi ska grilla! Kul initiativ tycker jag, våren ska firas :)

Jag får även tacka för en skön helg med god mat och gott sällskap! Skönt med påsk då man får åka ut till stugan och vila upp sig lite!

Skärtorsdag

Ja, så här gick det mer påskpyntet.¨



Någon som vill ha en gråhund?


Idag var vi på begravning, en släkting åt Erik har somnat in. Men jag tror jag bölade mer än Erik! Var en väldigt fin begravning och jag klarar inte av psalmerna... Blott en dag, helig är jorden... Sen när man ser alla ledsna människor, jag blir verkligen ledsen! Folk hade skrivit fina dikter om mannen som verkligen var rörande.

Ikväll ska vi till Eriks föräldrar, kanske äter middag där till och med. Vi tänkte spela lite spel och ha trevligt!

Imorgon åker vi till norum någon gång mitt på dagen och då jag har tänkt måla ägg! Jag är överpeppad på det där äggmålandet, en tradition är en tradition. Jag växer inte ifrån den!


Nu ska jag plocka upp påskriset från golvet....  Ha en underbart trevlig helg allihopa :)


PÅSK

Ja nu börjar påsken!
Den börjar lite tragiskt med en begravning imorgon, men på fredag åker vi till Ratan för att tillbringa påsken med min kära familj. Även Inez ska få följa med :)

Igår påskpyntade vi lite här hemma! Här är en bild tagen utanför våran dörr. Mysigt med lite AIK-färger :)



Här är en lite mörk bild på påskriset som står inne!


Härligt med påskpynt. Idag pysslade vi lite med ettåringarna på förskolan! Dom fick klistra på fjädrar och paljetter på ett pappersägg:) Igår gjorde dom påskpuppar genom att vi målade dom på händerna, sen pressades handen mot papperet! Snyggt!


Nyss ringde Linda och berättade att hennes katt Mitas kanske är på smällen. Hoppas nu att inte Inez också är det... jag är lite orolig. Nu ska jag läsa på om kattgraviditeter!



GLAD PÅSK PÅ ER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


GRATTIS!



Ett stort  G R A T T I S  till MAMMA som fyller år idag! :D
Hoppas du haft en bra födelsedag, vi firar dig i helgen!



Å sen ett grattis till mig själv, som fick examensbeviset i brevlådan idag :) Känns mer verkligt nu :)

Å ännu ett grattis till mig själv för att jag för första gången får tillbaka på skatten!!!!! :D Har alltid varit tvungen att betala ca 1000 kr, men nu får jag tillbaka 1700 :- GUD så härligt.... :)

Vi är bjudna på bröllop i augusti också, min kusin gifter sig  :) Oj vad mysigt. Jag ska ta skatteåterbäringen och investera i en fin klänning :)

RSS 2.0