sökajobb.nu

Ja, idag har jag sökt jobb. Men bara timvikariejobb, Det stod så här:

"Vännäs Kommun söker ett antal extra timvikarier till förskola och fritidshem samt till grundskola åk 1-6.
I första hand söker vi intresserade med pedagogisk utbildning, gärna med erfarenhet från liknande arbete. "


"Visstidsanställning 11 dagar - 3 månader

Heltid/Deltid

Timtid, dagtid. Extra vid behov"


Så, eftersom jag blir arbetslös om ca en månad så sökte jag. Vore bra om man fick in en fot i vännäs också tänkte jag.
Så håll tummarna på att stålarna börjar rulla in snart ;) hehe....

Ikväll var tanken att vi skulle hjälpa Eriks syster att flytta, men så verkar det inte bli. Så nu funderar jag, vad ska man då hitta på? Och vad ska vi då äta till middag? Vi hade tänkt käka i stan men... Hatar att tänka på mat när man inte är hungrig!

Oj vad skönt med helg! Fast jag längtar ändå tills nästa vecka, då ska jag jobba massa på fritids! Imorse jobbade jag 1,5 timme innan jag gick över till förskolan hehe... tur man får betalt 30 min före och 30 min efter! Erik lär väl bara vara i garaget hela helgen... dom ska laga skotern inför skoterfolkracet! Jag får väl öva på hejaklacksramsor? Eller pyssla lite :)

Nä nu ska jag kramas med Inez lite, hon är på goshumör!

konstigt :)

Jag gick in på internetbanken för att titta hur mycket pengar som fanns kvar, då jag såg att det var lite väl mycket pengar där, jag var ju pank?
Då stod det "insättning: dom äter"

Haha, TACK MAMMA OCH PAPPA!

Tog dock ett tag innan jag fattade  :)

friday night

Ja, ikväll åt vi fläskfilé, den marinerade varianten jag skrev om tidigare... Först helsteker man den (bryner, sen steker man på låg värme under lock) och efter det skär man den i skivor och lägger i marinad över natten.
Marinaden bestod av olivolja, vatten, vitvinsvinäger, fransk senap, rosmarin, timjan och dragon. Tror det var allt. Skitgott var det iallafall, ett bra sätt att få fläskfilén att smaka annorlunda, eller smaka över huvudtaget egentligen... lite tråkigt kött annars.

Just nu är Erik i garaget och ska laga bromsarna på bilen.. Rambo står och skäller för fullt här ute, det måste vara hans största hobby. Inez ligger på en stol och sover. Själv halvligger jag i soffan och tittar på simpson, men jag har redan sett avsnittet 100 ggr... Har kollat igenom hela internet känns det som, känner mig lite uttråkad.. vet inte riktigt vad jag ska göra nu.

Man kanske skulle ladda hem en film och se när Erik kommer hem?=) jag är lite halvtrött!
Imorgon kommer syrran och hennes kompis iallafall, hoppas de kommer tidigt! Imorgon blir nog en bra dag.


Trevlig helg på er!

palt´n

Jo idag när jag stod och lagade middag kom Erik hem och sa att vi skulle äta palt hos Eriks mormor. Jag hade gjort en gryta på typ choizo, bacon, broccoli och thaiwok.. Me den kan ju vänta tills lördag. Vi kan inte äta den imorgon; för jag hade redan förberett den middagen! Ett recept jag fick av mamma, på marinerad fläskfilé, blir spännande!
På lördag kommer Alexandra och Lina, så det passar ju bra att käka gryta då... blev rätt mycket...
På lördag är det pub på dartlokalen... :P

Lite jobbigt att vara utan telefon, Erik kunde inte ringa mig och säga att vi skulle käka borta... Alex var tvungen att ringa Erik och säga att hon kommer... Å fritids har inte kunnat nå mig om jag ville jobba! :(
Det var ju så typiskt, hade en kass telefon som jag fick låna av pappa... Sen kom jag till norum och klagade på telefonen, då kom pappa på att han hade en bra telefon över.. Passade bra tänkte jag, jag har ju redan en laddare till den telefonen! hehe... Kom hem till Tvärålund, skulle stoppa ´telefonen på laddning... men kom på... ja juste, jag skickade ju med den laddaren när jag skickade telefonen på lagning......

ja, då har jag ingen laddare. Så nu går det inte ringa mig heller, för jag har ingen ström i telefonen.. haha.. ja NI FÅR SKRATTA. Så, fortsätt ring Erik....


Nu har Erik kommit hem från garaget, nu ska vi mysa en stund, sen är det natta.


Måste bara visa en bra sak jag köpt... till all scrapbooking! 
Bokstavsstansar så kan kan göra egna bokstäver istället för att köpa klistermärken som är dyra och tar slut...
Du ska få låna dom mamma!! :D
 
Då väljer du papperet själv, sen trycker man ut de bokstäver man behöver... skitbra! 199:-


Snart är det helg!

Puss och kram!!!

2 år

Idag har jag och Erik varit tillsammans i hela 2 år! ♥ Så ikväll får vi fira med lammkött och många pussar och kramar :)



Ä L S K A R     D I G     E R I K !




Inez har blivit könsmogen också, nu löper hon för fullt hemma... Måste fixa katt-p-piller till nästa gång... Sen blir det kastrering efter första kissekullen! :P hihi... mys!

friskförklaring

Härmed förklarar jag mig själv frisk.
Jag har tagit sovmorgon, alvedon och när jag har ätit är jag frisk. Jag känner mig 100 ggr piggare nu än imorse, så det är lika bra att pallra sig iväg till förskolan efter lunch. Just nu är barnen ute och sen går dom och äter, efter det går jag dit.

Inez är en mysunge, jag har passat på att kramas med lillkissen idag och ho blir såå lycklig då... haha hon slänger sig på golvet och rullar runt och springer runt mig flera varv hehe... Hon är väldigt go faktist :) Funderar på om jag ska låna ut henne till mamma någon vecka så ho får ta del av myset!

Nu tänker jag bjuda på lite bilder, idag hade jag orken att leta fram Eriks kamerasladd!

Jag börjar med blombilderna jag pratat om tidigare....



Sen kan jag visa mina senaste skapelser:

Den lilla bilden är vinflaskan Erik fick när han fyllde år, på den vita lappen står det "LOVE" i sånt där fint papper där texten står ut... Alltså, det är SKITKUL att göra flaskettiketter!!! TRY IT! Ser ni vad stolt jag visade upp första flaskan hahaha!!!


Nu blev jag så hungrig, ni får inga fler bilder nu.
jag vet inte riktigt vad ja skulle lägga ut för bilder, känns lite trist utan min mobil...

Vad sägs om lunch?


Viktigt meddelande! :D

Jag kommer bara med ett litet meddelande nu, OM NI VILL MIG NÅGOT, RING INTE MIG, RING ERIK! Telefonen jag fått låna S U G E R , den stänger av sig själv direkt man ringer... enda sättet är att sms:a, det funkar än så länge...
Tyvärr är Erik ute med Rambo just nu, annars hade jag kunnat ta hans telefon...
Den stänger av sig när någon ringer och numret sparas int, så jag kan inte se vem det var som ringde om jag slår igång telefonen igen... så don´t bother! ring Erik!!!!!


Nu blir det sängen, ska nog lägga oss och se på teve en stund... jag känner mig döende.

Jag är ledsen för att jag inte lägger ut några bilder, känner nu hur jag saknar min gamla telefon... Den brukar alltid vara redo att fånga alla spontana ögonblick! Vet int hur många gånger jag kännt i fickan för att fota rambo eller något, åsså är det tomt...


Nä, nu stänger vi datorn som stått på hela dagen. Tv:n åxå, haha...


snorig

Idag blev en hemmadag, kände mig inge vidare imorse när jag skulle kliva upp.. Har lite feber men känner mig mest död. Har lite ont i kroppen och är astrött.. jag har som ingen ork... Så jag stannar hemma idag så jag kan fara på praktiken imorgon, jag ska till tandläkarn också. Känns dock inte lika kul!

Igår hade vi myskväll, vi grillade majskolvar och korv i öppna spisen :) Skönt att man får vara inomhus ibland, här ute är det alldeles för mycket snö.. måste ha kommit närmare en halvmeter! allt har snöat över.
Nu ser jag ju att det snöar mer.... haha, lägg aaav, nu får det int komma mera snö!!!!!!


Den 28 mars kanske vi ska på hundutställning i Åsele! Han får då tävla i juniorklassen ;) hehe...
15 augusti är det utställning i Lycksele, så vi får kolla upp om man ska åka på båda eller om vi bara åker på lycksele, jag tror han hamnar i junior även i augusti... 
Mamma, ni kan ju ställa ut Timmo i veteranklassen? HAHAHA!

Nä man kanske skulle ha ätit någonting idag... är inte hungrig eller sugen på något... En frukt kanske?

Nä, hejhej!

sjuk igen

Ja, jag hann ju iallafall vara frist ett par veckor. Nu är förkylningen tillbaka. Igår hade jag feber, vet inte hur mycket men jag hade 37,6 efter 800 g ibumetin hehe...
Idag fyller Eriks farfar år så vi ska till Yttersjön och käka lunch. Vi ska alldeles strax fara...Måste bara ladda upp med lite alvedon! Jag har ingen feber för tillfället men jag får ju så ont i kroppen....UUhhhhh!!



Fredagen var skitkul  iallafall, GO TVÄRÅLUND!

After Work

Ikväll är det After Work på bygdegården här i byn. Dit ska vi, tillsammans med Eriks syster och hennes pojkvän, kanske även deras mamma :) Där tro ja de skulle va nån buffé, nån underhållning och förhoppningsvis ölförsäljning.
Jag var sugen på att lägga upp lite bilder, vi tog jättefina kort igår på tulpaner med Eriks superduperbra kamera! Verkar bli fina kort, så jag längtar tills det blir bra väder så man får ta fina naturbilder :)
Bilderna kanske kommer in imorgon, vet inte vart sladden till Eriks kamera är!

Nä, nu ska jag städa toan!


Puss å hej!

GRATTIS ERIK!

Ja må han leva, ja må han leva!
Idag fyller min älskling 23 år! Det firar vi med kalvfilé, potatisgratäng och portersås á la Myskväll.

Imorgon kommer hans närmaste släkt och ska fika, jag tänkte göra en tårta.



Jag har köpt nya gardiner idag! Efter praktiken åkte jag till vännäs och handlade lite, då passade jag på att titta på gardiner. Jag skulle ha tagit en bild om jag hade min mobil här, för det blev väldigt fint, men jag sitter tyvärr fast med gammtelefonen. Den är konstig, måste vara något fel på den! Flera gånger per dag så stänger den av sig själv, varje gång man ska ringa typ... Det står att batteriet slut, men den visar fullt och går att starta igen (med fullt batteri) efter att den dött.. Så, får ni inte tag i mig på min telefon, ring Erik och hoppas att jag är i närheten. Jag ska fråga Jens om jag får låna en telefon av honom, han har jätte många. Jag kommer inte att stå ut i 2 veckor med den här....


Nu ska vi se en film innan klockan blir för mycket!

(Nu har det börjat snöa här också..)

s500i = skit

Nu har jag packat min skittelefon och Erik ska få skicka tillbaka den till netonnet. Allt krånglar ju på den, och nu är jag less. Hoppas jag får en annan telefon, att dom slutat tillverka dom där skittelefonerna.. men jag lär väl få en ny likadan skulle jag tro...



Knapparna är trasiga
Displayen hakar upp sig
Går ibland inte att ringa till/från förän man startat om den
"SÄTT I SIMKORT" står det titt som tätt.

NO MORE! Nu ska jag istället ha en siemens från typ 1800-talet, verkar vara bland de första färgmobilerna hahaha...

Jag kan däremot passa på att tipsa om en kanonsida, för dig som gillar shopping ;)
www.asos.com
En klädbutik/nätbutiik från England, och nu får man beställa till Sverige för bara 10 kr i frakt (inget tillkommer), fram till 10 februari!!! Annars kostar det typ 50 kr, vilket inte heller är så mycket...

Tar bara ett par dagar innan man får grejerna.. Snygga kläder! Min nya favvosida, synd att man inte har råd att beställa så mycket... men de har mycket rea och rätt bra priser på en hel del!! Har massa smink också, jag beställde en ögonskugga för typ 50 kr, SVART som var riktigt bra!! Perfekt att sota ögonen med, den sitter kvar och blir skitfin...

Jaja, ni får väl gå in och kika på sidan, dom har "outlet" också, med en hel del fina kläder!!!

LOVE IT!

Glöm inte att gratta Erik på onsdag, då fyller han år;)

Puss å hej!

MAGGOT

Vi är i Norum! Idag blir det skoter!

Igår köpte vi maggot, vi hade tänkt fara och pimpla idag också. Vi lämnade maggoten i bilen, tillsammans med Rambo medan vi gick in på djuraffärn. DUMT. Rambo hade bitit sönder burken så det var maggot där handbromsen är... men jag tror att Erik fick bort dom... hoppas iallafall, annars tar jag bussen!!!
Erik tejpade iallafall igen burklocket innan han ställde in dom i kylskåpet....

Igårkväll tänkte jag mata hundarna med resterna från middagen, så jag tog upp hundskålarna som stod på golvet... Sen såg jag att det var massa smulor kvar i skålarna, vilket är mycket ovanligt (omöjligt) när Rambo är i farten. Han brukar ju all´tid börja med att slicka skålarna tomma då han kommer, sen går han och slickar lite då och då, om de skulle ha kommit dit fler matbitar! Men smulorna rörde sig, DET VAR MAGGOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dom hade rymt från burken! Eftersom Rambo bitit på burken så var det ett hål UNDER burken, Erik hade bara tejpat locket! hehe.. Så maggot fanns lite överallt i kylskåpet och i diverse påsar med mat.



Haha! Nyss skrek mamma till, ännu en maggot är funnen! I hundskålen... finnns det fler?

RSS 2.0