mera idéer!!!

Jag blir så överpeppad! Jag ska åka och köpa en LP-skiva och göra en skål.
Tydligen så ska man lägga skivan på en uppochner vänd kopp och ställa in i ugnen på 100 grader. Efter en stund tar man ut den och formar som man vill! Fan vad häftigt! Måste provas...
Har även sett Camillas trådlampa och jag måste bara få tag i en badboll! Vilket kul pyssel!



Testa!

Igår var jag på loppis i Bjurfors och hittade lite fina saker...
 Bland annat en sån här burk! Fick den på köpet när jag köpte en typ trähink med lock för 200 kr, vet inte vad jag ska kalla den haha.... Hittade just en sån här burk på internet, för 160:-... jag gjorde ett fynd :) Sen köpte jag en jättefin röd plåtburk "ridgeways" och en ljusstake.. och en silvrig plåtis också! Men jag fick allt på köpet  haha, det gäller att pruta ;) Han visste nog inte vad folk kan betala för dom där plåtburkarna!
FYND!

Nä, back to work.

idéer

Ja, nu har jag så mycket idéer att jag spricker...
Måste köpa en badboll och papperstråd och göra en trådlampa! SÅÅ JÄVLA COOLT! Å billigt! Camilla, en tjej på jobbet, har satt idéer i mitt huvud.. eller rättare sagt så har jag stulit hennes idéer hehe...

Gud vad kul, måste fixas idag!
Vi ska på loppis en sväng också, för att försöka hitta fynd, men nu är jag nästan mer taggad på att köpa badbollar! MÅNGA! jag ska ha trådlampor överallt! haha....

Lite övertaggad kanske....


Har inte tid att skriva så mycket på bloggen eftersom vi inte har internet hemma, så jag tänkte passa på!
2/7 går jag på semester (en dag semester, sen arbetslös... hehe ) Då åker vi till Piteå med Jenny och Johannes! Vi ska campa i husvagn och se the beachboys och jerry williams :)

Nä nu ska jag läsa om trådlampor.....

mera kläder!

Jag hittade en ny hemsida där det säljs kläder, som jag nämde tidigare, CLOEY.SE... Jag gjorde självklart en beställning eftersom jag är såå rik ;) haha... Jag har faktist förvånandevärt mycket pengar kvar FORTFARANDE! Vid detta lag brukar jag vara pank, det är faktist 10e juni! Jag har massa tusenlappar som ligger och väntar på kontot...
Här är iallafall kläderna!

 Den här var inget fynd, den var rätt kass kvalla, känns slarvgjord och satt inge bra över bysten... Den blir kort framtill och längre bak... Kanske passar plankor ;)

 Den här klänningen var värd varenda krona, den sitter bra och jag längtar tills jag kan använda den :) I helgen? :) Det är någon typ av vadering för pattarna så man behöver inte ha BH om man inte vill :)
Här är en korsett jag köpte som också är rätt bra, men kanske inte värt 400 kr... Men, man behöver inte ha någon BH och den sitter rätt bra!

Nu är rasten slut, jag ska på husmöte... :(


Puss å hej!

Äntligen fredag.

Ja äntligen är det FREDAG!
Igår kväll körde vi igång med flytten på riktigt. Erik, Peder och Roland hjälptes åt och släpade möbler och jag packade massa "Gott och Blandat"-lådor.. Dvs lådor fulla med allt möjligt som inte passade in i någon annan låda.. Mest skrot egentligen haha, hade nog kunnat kasta en hel del!

Idag har vi bara 5 barn på våran avdelning och det är skitväder ute.. Så vi tänkte stanna inomhus och kanske ta fram nå målargrejer! Men det lär bli rätt kladdigt... vi får se hur vi gör med det :)

I kväll ska vi fortsätta flytta och vi håller tummarna för att vi blir klara ikväll. För jag har tänkt tvinga med Erik på loppis i Norrliden och Hjuken imorgon :) Sen spelar ju Nioce Makers i Vindeln, så vi kanske tar en sväng dit!
På söndag kommer mamma och pappa förhoppningsvis och hälsar på i stugan.. Dom måste ju se kissungarna!

Blev lite rädd imorse när jag vaknade... Katterna var borta! Och Rambo sov under sängen i natt.. Han hade väl inte ätit upp dom? hehe... Nä det hade han inte. Men Inez blev nog lite orolig så hunden skulle sova 30 cm från deras korg, så hon tog sina bebisar och flyttade in i min garderob! Men där får dom inte bo, tänk om dom bajsar ner alla mina kläder :( Vi som inte har någon tvättmaskin i sommar!

Min bilrackare ligger på minus! För någon månad fyllde vi på motorolja i den... I morse då jag skulle fara på jobbet så hann jag köra ca 100 meter då oljelampan började blinka till ett par gånger... Jaha, då har jag slut olja? Jag som skulle fara och jobba!? Men, jag tog mig till vännäsby och köpte en liter... Hoppas jag tar mig hem iallafall, SKITBIL. Då ska Erik få fylla på mer :) Känns som att toyotan rullar på sina sista mil just nu...

Fick föresten lite kläder igår som jag beställt på bubbleroom.se!

Den här kostade 149 kr, och den har jag på mig nu :)


Det här linnet kostade 99 kr, och satt riktigt bra! Jag trodde det skulle vara skitkvalitet, typ Ellosaktigt... Men det här verkade rätt bra! Skönt också :)
Har besällt lite kläder från cloey.se också, kommer nog nästa vecka :) Weiiii!!

NÄäääää nu ska jag inte slösa bort lunchrasten mera! Ska kolla hemnet och se om det kommit in några nya vackra billiga hus i tvärålund :D Sen ska jag snoka omkring på lite bloggar...


Puss å hej, trevlig helg!

GRATTIS!



Grattis Rambo, som fyller 1 år idag :)
Han har även namnsdag (Rutger...) idag så jag tycker han förtjänar ett kalas ikväll :) Jag vet dock inte vad vi ska hitta på för något....


Ikväll kommer mamma och Alex hem från Bulgarien! Jag hoppas de tagit mycket bilder..! Fast jag blir så avundsjuk... :( Men, i höst eller nästa vår, beror på när vi har råd, då åker vi :) Turkiet kanske?

Erik var ledig igår och verkat ha ägnat all sin lediga tid åt att packa, tvätta, flytta och städa! Han är min superman :) Han var så duktig! Igår for vi till huset och tömde frysen.. vi har fått låna en frysbox hos Eriks mamma och pappa! I stugan har vi bara ett frysfack.

Idag jobbar jag till 16.00 och då har jag ett utvecklingssamtal till 16.30... Just nu är det lunchrast! Så skönt... Får passa på att kolla mailen och se över kontot eftersom vi inte har något internet i stugan...

Nä nu ska ja läsa VK. Hane, haaaaaaaaaaaaaaaaaj!


RSS 2.0