Fin snabbfixad julklapp/present




Här kommer ett av mina julklappsprojekt.. Idéen tycker jag är så bra att jag bara måste dela med mig av den.
Som det står på påsen så är det Kryddat havssalt! Jättefint - och skitenkelt!
Jag köpte ett lite finare havssalt och kryddade det sedan med timjan och rosmarin som jag malde lite lätt med fingrarna. Påsarna gör man lätt själv, här kommer en mall:



Jag har dock skippat handtagen och vikt ihop påsen istället.. Så där som mormor brukade göra med våra godispåsar :) De små klädnyporna har jag köpt billigt på Idémakeriets webbshop!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Haha jaa man får ju ha lite fantasi :) Tyget var för tjockt så jag var tvungen ;/! Vilken bra idé, det kanske går att sälja på julmarknaden? :) Du skulle ha stått där du med och tjänat in lite kronor :)

2009-11-04 @ 17:45:05
URL: http://mysstund.blogg.se/
Postat av: Camilla

Jag tyckte det stod att man skulle värma mjölken som vanligt, sen smula ner jästen. Smöret skulle vara rumstempererat eftersom då absorberar de inte lika mycket mjöl. Man rör nog i smöret helt enkelt sen :) har inte provat än...



Ja thomas tycker att jag bloggar och pysslar mer än vad jag är med honom. Får ta och trappa ner lite kanske, men det är ju så skoj!

Kom på i går att du är ju skyldig Thomas lite pengar sen Pablo Fransisco :)

2009-11-05 @ 10:57:55
URL: http://mysstund.blogg.se/
Postat av: Camilla

Oj tredje kommentaren av mig på det här inlägget haha! Vi kom på det i går, så vi hade inte så stor koll heller :D Okej, smygblogga när inte erik ser det är bra hehe!

2009-11-05 @ 15:35:53
URL: http://mysstund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0