Kissen!

Kom på att jag kunde dela med mig lite av en bild på kattungarna vi var och kikade på idag. Bilden har jag tagit från blocketannonsen.. En kattflicka till vänster, resten pojkar. Vi ville ha en pojke och har valt kissen i mitten :)


Så nu är bara frågan... Vad ska han heta?

Fabian? Folke? Frank? Gunde? Håkan? Kalle? Janne? Jerry? Roffe? Lukas? Malte? Melker? Morgan? Mårten?
Hahaha det finns riktigt många fula namn och många töntigt söta. Roffe kan va sött och Melker, men MÅRTEN?? GUNDE? haha.... Jag får nog fundera på det här.. :) Sixten kanske?

Här är en sida där man kan få lite idéer om hankattnamn. Det finns även tips på honkatter samt hundar. bra sida!

Semestern hittils!

Hej på er! Tänkte ta mig tid att uppdatera bloggen nu medan lammbogen ligger i ugnen... :) Mums! Vi ska äta hemmagjort potatismos och lammbog med en vitvins- och timjansås och lite grönsaker... Lamm är underbart, men man ska nog inte äta det för ofta.

Detta har hänt sen sist!
Vi har börjat packa inför flytten, tanten drar sitt flyttlast på lördag och städar ut på måndag. Tisdag?:) Förhoppningsvis får vi flytta in då. Jag har börjat gräva runt i rabatterna vid huset och har planterat ner några blommor, squasch som vi fått av svärmor och ruccola, dill m.m..
Vi har varit på IKEA i onsdags och köpt både prylar och möbler... Ska bli kul att ställa in! Men först ska vi riva väggen mellan sovrum och vardagsrummet, tapetsera och lägga golv och allt sånt som hör till..
Min katt försvann den 2 juni och vi letade och letade.. Förra torsdagen var det en kvinna som ringde och sa att de precis kört över henne.. :( Idag var vi och kollade på katter och den 5e augusti kommer det en liten kattpojke till familjen. I slutet på augusti kommer ev. även en smålandsstövar valp!
Har snart haft 2 veckor semester och det är så förbannat skönt att veta att inte halva semestern gått utan att vi har hela 3 veckor kvar!!!!Har inte pysslat så mycket direkt. Har gjort en tavla som jag kan visa!

Fick en tavla med älgmotiv av Eriks mormor som hade en stor och fin guldram. Potential!Svart blev den. Högblank!
Målade... och sedan fick jag över en text på duken. Jag ville ha en uppmuntrande text och ingen "carpe diem" skit..


Målade med blyerts på baksidan, tejpade fast för att hålla texten på plats och sedan fyllde jag i texten med en penna med vass spets.Tillsist tog jag bort papperet och fyllde i texten med en spritpenna.Nu hänger den på en vit vägg. Snart åker den upp på någon vägg i huset för jagt blev riktigt nöjd!!!


Nu piper termometern, lammet är klart!!

RSS 2.0