Fyndat!

Jag och Erik åkte in till stan igår.. På vägen hem ville jag åka via ett ställe i Tavelsjö som heter Blå Eld, där har dom så mycket fint till trädgården, både prylar och blommor.
Jag köpte ett betonghjärta, ett litet rostigt löv och en rostig krona. De hade inte satt något pris på kronan ännu så jag fick den billigt! "Nu gör du en bra affär, för det där är fel pris!" sa hon i kassan :) I know...


Längtar efter en trädgård... Den får hänga på balkongen så länge :)


Efter vi varit på Blå Eld så stannade vi av på en ganska ny antikaffär.

Jag hittade det här...KOLLA LÅDAN! En jätte fräsch gammal trälåda med lock, med gamla etiketter kvar på sidan. Tyvärr åkte den raka vägen ner i förrådet, men när vi flyttar in i huset ska den förhoppningsvis stå i vardagsrummet brevid soffan som typ avlastningsbord, fast man ställer något fint på den :) Den är rätt stor!

Nu grönskar detJag var på blomaffärn idag... Hittade en mårbacka som jag så länge velat ha.. kunde inte låta bli. Det slank med en betongkruka också..Jag har alldeles för mycket blommor.. fullt inne, fullt ute. Det värsta är att alla ska in på natten också än så länge... Det är lite tragiskt men, det roliga försvinner när det är för mycket. Jag ska aldrig mer plantera BLOMMOR. Bara kryddor.. Blommor är så roliga att köpa! Fina blommande... Nu ser det bara ut som något ogräsland med 500 av samma sort känns det som. Ändå har jag slängt en massa.

Jag brukar vanligtvis döda allt jag tar i så jag planterade lite väl många frön, eftersom jag säkert inte skulle lyckas ens med hälften.. Men.. allt växte. Jag har gett bort en massa men... Det jag gillar mest just nu är lavendeln, haha å den har jag fått av Eriks söta mormor.


Sko-kort

Vi gjorde så fina morsdagskort idag med barnen på jobbet... Så fina att jag gjorde en egen mall och gjorde kort med finare papper hemma! Läckra... Å dom kan stå :)Jag tog först ett kraftigt papper och vek på mitten. Sedan ritade jag efter mallen och klippte ut skon på det dubbla papperet, med vikningen längst ner. Sen klippte jag ut en sko i ett finare papper och limmade fast och pyntade!:)
Går fort att göra och är riktigt skojjigt eftersom att det går att variera så enkelt...

Sminktips..

Har beställt smink från England! SKITBRA och SKITBILLIGT så jag måste tipsa...


http://www.eyeslipsface.se/


Billigt och bra mineralprodukter.. Hade visst stått i tidningen om det här märket, att det var samma kvalitet som i.d.!

En del av köket i det nya huset...

Jag sitter och dagdrömmer om huset.. Jämt. Jag vill flytta nununununuuuu!!!

Jag funderar mest på köket.. Vad som är billigt att göra, som man kan göra på en gång, och vad man skulle kunna göra...
Jag älskar arbetsbänken med fönstret. Där ska jag ha två vita krukor med mårbacka pelargoner.. En gardinkappa.. Sen funderar jag på vit kakelfärg... Någon som har några roliga idéer?
Murklor..

Igår var jag och Erik och fiskade. På vägen till bilen, på ett hygge fick Eriks syn på en murkla. Å en till.. och en till! Vi plockade ungefär 3,5 liter och nu håller jag på att koka för fullt... Vilket bök det är att ta hand om svamp! Men när man tar en tugga tillsammans med en blodig filé så inser man värdet...
När jag fick syn på en HUGGORM på hygget, en halvmeter från mig, så fick det vara nog. Då åkte vi hem :)

Disktrasor... :)

Har inte pysslat på ett tag nu men fick upp ett litet ryck igår... Lyckades kaklera av KÖK från ett papper jag skrivit ut på datorn.. Blev snyggt! Måste bara komma på något skojigt att skriva på trasan... Man kan ju ioförsig skriva ut någon bild.... på vad? hmmm... ska undersökas. Kanske en poststämpel i stor skala?=)

Skrev ut KÖK från datorn, ritade med blyertspenna (en mjuk variant med mycket pigment, vad det nu heter). Sedan kalkerade jag... syntes svagt men tillräckligt!


LampskärmI väntan på skojig idé om vad man ska göra av lampskärmen så får sen de ut så här :)

Önskelista...

Jag ska på IKEA i sommar. Är iallafall planen.. Har en lite tjurig sambo som inte är så överpeppad! Men eftersom vi köpt hus så måste man ju få köpa lite nya prylar...


CECILIA, tyg för 25 kr meter... Jag är sugen på det översta till köksfönsterna...


SOFIA 49 kr meter... Svartvita såklart. Kökssoffan?


HYLLIS, hylla för 99 kr. Förzinkat stål, vill ha en sån ute där min trädgårds/planteringshörna ska vara... :)


Tallrik ARV för 19/29 kr st och SYNTES konst båda för 39 kr... Like it!

Sen hittade jag lite saker som skulle passa utmärkt i mitt pysselrum...

ALEX 995 kr. Tänk att ha full koll på alla papper, stämplar å andra grunkor...


KNODD soptunna 16liter 129:- eller 40liter för 169:-


KNATA lådor för papper, 2 st för 39 :-Ja, nog finns det mycket!

Puuh!

Ja nu var det ett tag sedan sist. Internet har varit trasigt, sen blev det långledigt och nu sitter jag bänkad på jobbet i väntan på nästa utvecklingssamtal.

Har jagat tidningen 101 idéer idag, men fortfarande inte fått tag på den. I vännäs hade dom inte den tidningen, och här i Vindeln kanske dom skulle få den imorgon. Så, bara att fortsätta vänta.. Får dom inte in den imorgon så åker jag till storstan! För jag har mina tvålbilder med i tidningen!!!! Så, självklart vill jag kika...

Just nu har jag lite brist på idéer faktist. Och ork. Har inte blivit så värst mycket pysslande!

Men jag ska bättra mig.. :)

Nu ska jag fortsätta arbeta :)


Skit snygg "LAUNDRY" skylt!

Jag har gjort en skylt till våran framtida tvättstuga!Ja, den här kanske inte var skitsnygg men idén har potential :) Den här skylten är gjort på en mörk bräda men jag håller på med den till... Mattsvart makgrund och ska måla texten i vitt.. Men jag har inte kommit till texten ännu:)

Den här bilden skrev jag ut i den storlek jag ville ha.. Sedan målade jag på baksidan med en vit kajalpenna (haha, kom inte på nåt annat) och sedan lade jag bilden på brädan och fyllde i bokstäverna. Sedan målade jag med en smal pensel och vit hobbyfärg. Det är enklare om man målar brädan VIT och texten i en annan färg, men... Jag ville ju ha det så här :)

Enkelt och snyggt

Jag köpte ett pack med fina påsar som hade en stämpel på.. En dag slog det mig, man kan ju göra egna! jag letade efter stämplar på internet och hittade ett par stycken... Valde ut ett kraftigare och finare papper än ett vanligt skrivarpapper. Jag använde mig av Word, ändrade papperet till Liggande och satte stämpeln i mitten. Skriv ut! Sen vek jag påsar efter den här mallen... Fast jag skippade steg 1,2 och 7.
Jag kan bjussa på några stämplar jag hittade!Internet är fullt av skatter... :)


Här kan du se en påse jag gjort med hjälp av presentpapper och en julstämpel,
här får du se en gullig present av en påse
och här hur jag gjort en örtsaltpåse!


Gratis är gott!

Hoppas att ni håller med!
Jag fick en länk där man kan få Spotify Premium gratis! Helt utan reklam och musik med bättre kvalitet..

Tryck här så kommer du till länken!!!

Man blir medlem, svarar på en enkätundersökning som bara tar ett par minuter, sen värvar man 6 kompisar. Du får en länk som blir "din" och sedan gäller det att bara 6 personer blir medlem och svarar på en enkätundersökning. Dom behöver inte värva :) Så kom igen nu, Bli medlem och gör en undersökning då får jag gratis premium! Sen kan ni göra likadant och också få gratis!


Nu ska vi käka förrätt och sen ska vi grilla... :P


RSS 2.0