Lite jul hemifrån mig!

Min mamma ringde och klagade på att jag aldrig skrev något på bloggen.. Jag har inte haft tid riktigt, men inte heller lust.. Det är inte alls roligt att lägga ut bilder som inte är bra! haha... Dåligt ljus och suddiga.. Har återgått till mobilbilder och mobilen funkar bara i bra ljus, ex. på sommaren.. Men men, detta kanske är bättre än ingenting. Jag måste köpa en systemkamera snart!! Men det känns svårt att prioritera en kamera när vi behöver säng, soffa och massa annat dyrt!

'
Julgardinerna har jag sytt själv med tyg från Ohlssons tyger. Ljussaken fick jag av mamma i födelsedagspresent!


Just nu ser den ut såhär...


På pappas favoritaffär, JULA (av alla ställen) hittade jag den här snyggingen för... 179:- tror jag det var. Har två i köket nu...I fönstret vid köksbänken står en ljusstake köpt på mosaik och en lökvas från MY´s blommor i Vindeln. Like it a lot!
Den här krukan fick jag av min svärmor i present! Passar bra i våran hall!


Sen måste jag ju bara visa hur det blev i köket när hyllan åkt upp ovanför fönstren!

Den här väggen är jag väldigt nöjd med!!


Sen en favorit som flera andra undrat var jag köpt..


En väldigt fin taggtrådskrans som min mamma gjort åt mig!!!


Det var allt för idag, hemma finns massor att göra :)
Lite synd bara att bilderna är så suddiga...

Sköt om er!! Kram Viktoria

Färdigtapetserat!

Tänkte bjussa på lite bilder för att visa hur bra det vart!
Vi har fortfarande mycket att göra.. Köksskåpen vill jag ha vita, ny arbetsbänk och en ny spis!!! Sen ska vi upp med lite hyllor ocksåm men det får nog bli på söndag. Snart ska jag åka hem till mina föräldrar och kommer hem imorgon.. Men då är det party på gång! Så inget arbete :)

Så här såg köket ut när vi var och tittade på det i våras.. Observera att det inte är våra prylar :)Nu ser det ut så här!


Hennes...


Vårt..

Erik tyckte inte att det var någon brådska att tapetsera om eftersom tapeten var ju redan vit.. Men jag försökte förklara att tapeten inte alls var det hehe...
Men jag tog en bevisbild åt honom som visar att tapeten visst inte var vit utan smutsig rosa.
Till vänster är en nyuppsatt vit tapet och till höger... den rosa.Så nog vart det skillnad i köket :)
Hoppas det inte dröjer allt för länge med köksbänken och luckorna.. och spisen! Ugnen driver mig till vansinne.. Den är varm på en sida och kall på andra, så allt man gör i ugnen måste man vrisa om efter halva tiden så det blir jämnt. Å man kan inte ställa in någon längst ner i ugnen heller, för där ligger en värmeslinga.. Å så är den ful. Riktigt ful.  Uuursch, ut med den!!!

Vi försöker dock renovera lite i taget och med de pengar vi faktist har, dvs. inte låna. Nu efter vedpannan och diverse tankar så börjar kassan att sina...


Trevlig helg!!!!!!! Nu åker jag till mamma och pappa!!

Etikettmaskinen!

Jag sökte lite inspiration till etiketter här på nätet och hittade det HÄR..
Dansukker har en "Etikettmaskin" där man enkelt och snabbt kan skriva ut etiketter! Man får välja en bakgrund och sen vilken stil man vill ha på texten. Sen är det bara att skriva vad som ska stå på dem, och sedan skriva ut.En del saker gör jag gärna etiketter till, för hand... Men Eriks mormor kommer ofta med sylt och saft och vi har ett helt lager nu i matkällaren! Ids inte göra för hand så då passar ju den här etikettmaskinen in bra :) Skulle bara haft självhäftande papper att skriva ut på!

Köket

Nu har vi vitlaserat taket i köket.. Så jag tänkte bjussa på en bild på hur det vart :)

Det är liiiite stökigt i köket ännu, för ikväll börjar vi tapetsera.

Här ser vi taket som det såg ut för ett par dagar sedan...Så, nu tänkte jag visa tapeterna!
På väggarna med fönster blir denna tapet:
Eco Decorama


På väggen med de gamla insatta fönsterna ska vi ha en helvit tapet.. Jag har mycket höga förväntningar nu!!!!! Blir det pannkaka är det väl bara att plocka fram färgburken... Men, jag tror det blir bra.

Lummerkransar

I söndags var min svärmor ute och sprang i skogen, och tog med sig lite lummer hem.
Så självklart blev det kransmaking!

Här är lite av det jag gjorde..Hjärtan! Jag gjorde några runda också men dom ids jag inte fota.

Jag gillar att lummer  inte blir brun och barrar! Håller sig ju riktigt länge.

Dyr tavla... (?)

Idag blev jag sugen på att göra en tavla. Så jag sökte på internet såklart, efter inspiration... Gillar marimekko så jag sökte på google... Så här blev tavlan:Ser faktist dyr ut, så jag är nöjd :) Skulle bara haft en trevligare ram, gärna svart..

HÄR hittar ni bilden om ni vill skriva ut en egen :)


Läcker va?

Tilllägg: Jag skrev ut papperet på ett lite tjockare vitt papper, men det går nog lika bra att skriva ut på ett vanligt papper, om man har vitt bakom bilden i tavlan så det inte lyser igenom nått annat... :)

RSS 2.0