Heeeej!

Fortfarande inget internet hemma, ibland når vi grannens trådlösa från köksfönstret, men hur länge orkar man stå och hänga i fönstret?

Hemma hos oss är det full fart med Nova. Hon busar, bajsar och äter egentligen. Men hon är mysig också.


Snart helg, idag ska jag beställa internet och igår beställde jag gardiner!!
Jag hittade dom på ellos och håller nu tummerna för att de funkar...
Vita för att ha till våren och nu ska jag upp med höstgardinerna. Har haft sån ångest över gardinerna, vet inte vad som passar riktigt, sen blev jag lite snål också när man ser att längder till ett enda fönster kan kosta ca 400-500 kr. HMMM! Men nu har jag ju hittat billigare från ellos... 138 kr/paret :) Rätt kurs!


Här är mina skrykliga höstgardiner! Hoppas de inte är för rosa, för färgen hette rosa men jag tycker de hellre är lila, vinröds, plommonaktigt... hehe

Jag skulle behöva några längder till vårt sovrum också. Väggarna är vita och allt är lite så där lantligt romantiskt..  Skulle vilja ha några söta blommiga gardiner men... vart finns dom att köpa?=)

Å vad mysigt att göra höst hemma. Köpte vinröda ljus igår också!

inget internet...

Ja, det är därför jag aldrig kan skriva något här...
Hemma har vi fullt upp med hundvalp, kattunge och husfix..
På tisdag nästa vecka ska kattungen in på operation för hans navelbrock.. Lite dyrt men värt varenda öre för att slippa oroa sig varenda dag för att något ska hända. Kattungen och valpen leker för fullt med deras sylvassa tänder...
Har tyvärr ingen kul bild att bjuda på så det får bli ett lite trist inlägg!
Återkommer senare och hoppas på internet snart..

NovaI fredags åkte vi ner till Västervik och hämtade våran fina valp! Hon är en smålandsstövare och heter NOVA. Hon är väldigt fin och ligger och sover på mina fötter nu. Kattungen ligger i knät. Två sällskapssjuka busar. Än så länge är kissen lite rädd då Nova kommer kutandes i full fart och ska busa, men det går nog över:)

Så idag och imorgon har jag tagit semester för att vara med vovvisen.

RSS 2.0