Nytt!

Igår var första helgdagen Erik inte var i skogen så vi passade på att åka in till stan och avverka ett par saker på köpalistan! Idag är han dock tillbaka i skogen. Är det inte jakt så är det ved...
Problemet med att bo fem mil från stan är att man inte handlar så ofta, vilket såklart innebär mycket shopping när man väl åker dit. Till Eriks förtvivlan....

Men vi fick en hel del grejer iallafall, även om vi inte hann med riktigt allt.


Köpte kappmetervara på Ohlssons tyger på Mariedahl! Köpte tyg för att sy julgardiner och kuddar också, men det blir ett senare projekt :)

På plantagen köpte jag lite nya blommor och krukor. Krukorna var tvugna att vara rätt små eftersom ena fönstret (vid arbetsbänken) inte har någon fönsterbräda.. Men jag lyckades hitta fina krukor för 79 kr styck. Det kostar att ligga på topp har jag märkt! Jag som brukar försöka snåla in på sånna saker...Det blev en lampskärm också, från Mio. Gud vad dyrt det är!!!!!


Lampfoten köpte vi på IKEA i somras för typ 250 kr och jag har inte hittat någon bra och billig skärm ännu, därför har den stått i en garderob haha.. Men jag fick inse att det är dyrt med lampskärmar, så jag köpte en som jag tyckte om.
Fotöljen på bilden lämnade tanten som bodde här, men den är trasig på sisten så jag har bara lagt dit en filt nu. Ska köpa någonting som passar lite bättre... Sommarens loppisfynd, en sockerlåda fick vara tidningsställ och avställningsbor vid den nya läshörnan! Ska sätta upp en tavla med svart ram på väggen men... Som sagt, Erik är i skogen idag. Kom på att jag skulle möblera om sent igår kväll så vi har vår sideboard ståendes mitt i vardagsrummet hehe... Jag behöver lite hjälp med den..


På plantagen köpte vi två svarta ljusstakar och två sånna här vita krukor. Det är kul att köpa nytt ibland.. Och nu har jag kommit fram till att jag ska sluta köpa sånnt som är ganska fint och billigt och istället satsa på att köpa sånnt jag verkligen vill ha men lite färre saker. Det blir mycket billigare  i längden att slippa byta ut saker titt som tätt. Och man blir mycket gladare över prylarna!


Idag hade vi besök av några vänner och deras fem dagars bebis Saga. Hon var så otroligt söt och så snäll! Vi hade turen att bli bjudna på middag hos dom ikväll. Då ska Erik få titta på Saga och kanske bli liiite sugen själv...;)
Vi hade köpt lite kläder till Saga, bl.a. en nalle puhs Tigerdräkt och en mössa där det stod "I love dad". Och en liten rosa gosedjurskanin som får sova med henne i vagnen. Hon var så liten! Tänk att dom är så fruktansvärt små när dom är nyfödda... Men å andra sidan, rätt stor med tanke på att dom skulle ut från mamman också... Faschinerande:) Men förlossningen hade tagit 52 timmar så jag fick inte höra några detaljer för de inte ville avskräcka mig haha...
Dom hoppas nog på att Saga ska få en kompis:)


Ha en fortsatt trevlig söndag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0